1 løk, finhakket
2 fedd hvitløk
6 soltørkede tomater (sånne halve)
1 boks tomatpure
1 boks hakkede tomater
1 ss sukker (sausen får en veldig syrlig smak uten, kan hende du trenger mer)
krydderurter (f. eks. oregano, basillikum....)
salt og pepper
(Hanne anbefaler 1 ss peanøttsmør også, men det har jeg ikke prøvd)
Slik gjør du:
Surr sammen løk, hakket hvitløk, og strimlede soltørkede tomater med litt olje i panna.
Samtidig gir du tomatpureen, de hakkede tomatene, sukker og krydder et oppkok i en kjele. Skru ned varmen litt, og tillsett løken og tomatene. Hele stå og godgjøre seg på svak varme i 10-20 min. Jeg bruker også å ha litt "Vegeta" (innvandrerbutikkrydder) oppi.
Dette er nok til to pizzaer. Du kan også fryse ned i porsjoner til pasta. Til pasta kan du servere med stekt kjøttdeig og parmesan.
Bon Apetitt!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar